Viikon uutiset raportoivat mielenkiintoisesta ja ikävästä 26-vuotiaan Marian tapauksesta Lahdessa. Tästä tuli nopeasti sekä eniten luetuin uutinen kaikista isoimmista uutisista, että eniten kommentoitu uutinen sosiaalisissa medioissa. 26-vuotias Lahdesta kotoisin oleva Maria sai tarvitsemansa tuen hänen viestin suosion takia.
26-vuotias Lahdesta kotoisin oleva Maria on tavallinen opiskelija jolla on myös osa-aikainen työ. Tämän osa-aikatyön avulla Maria pystyy jatkamaan ja rahoittamaan opiskelunsa, ja samaan aikaan säästämään rahaa. Yksi erikoinen asia Mariassa on hänen rakkaus autoja kohtaan, mikä on mielenkiintoinen harrastus 26-vuotiaalle tytölle.
Vaikka Maria osaa jo paljon, hän oppii uutta autoista päivittäin. Tämän hän tekee sosiaalisen median avulla. Lisäksi Maria käy säännöllisesti autokaupoissa kuukausittain.
Viime kerralla kuitenkin Marialle kävi kummasti; hänen heitettiin ulos showroomista. Vieläpä ilman syytä. Kyseltyään hän sai selville että hän oli “liian köyhä”.
Pettynyt ja katkera Maria lähti kotiin liikkeestä. Hän oli niin katkera että halusi lopettaa harrastuksensa, mutta jutun julkaisun myötä ihmiset antoivat Marialle hänen tarvitseman tuen.
Juttu on tällä hetkellä yksi viikon luetuimmista uutisista, ja Marian tapausta on kommentoitu lukuisissa sosiaalisissa medioissa maailmanlaajuisesti.

Tilaa uutiskirjeemme!

Nimi

Sähköposti